Projekt Információ

Az FKF Zrt. munkatársaival együttműködve, az ő munkafolyamataikat kiegészítve egy szebb, tisztább kerület képe van kialakulóban, melynek igazolása a sok pozitív lakossági visszajelzés. A lomtalanítás után az FKF Zrt. az utómunkálatokat és gumiabroncsok elszállítását a napokban befejezi.
A Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft. munkatársai a cserjék közül, alól is feltakarították az aprószemetet. A kerületi Közterület Felügyelet kollégáinak, és a kerületi mobilapplikáción történő bejelentéseknek köszönhetően gyorsan reagáltak a nem megfelelően kihelyezett veszélyeshulladékok begyűjtésével.
A tavaszi nagytakarítás részeként a kerületi peremrészek, mint például a Harangozó utcai Kiserdő területének tisztítása is egy fontos és látványos lépés volt, a környéken lakók nagy örömére.
A nagytakarítás folytatódik a hét hátra lévő napjaiban is, a bicikliút Gyár utca – Fonó utca szakaszán, ahol a Városfejlesztő Kft. munkatársai szemétszedést, sarolást és űrszelvényezést fognak végezni a területen.
Az időjárási, és a vírushelyzet okán csökkent létszámbeli akadályok miatt a munkafolyamatok kis tolódása várható.
Az alaposabb takarítási feladatokhoz az Újbuda Prizmától gépkezelővel együtt kölcsönkértek egy járdatakarító gépet, amely a Leányka u- Demjén István u – Játék u – Duna utca – Pécsi u – Mária Terézia utca által határolt területet tisztította meg.
Befejeződött a kerületi Tavaszi Nagytakarítási program, melynek keretein belül a Budafok- Tétényért Városfejlesztő Kft. munkatársai a lomtalanítás időszakában s azt követve az FKF Zrt.-vel, a kerületi Közterület Felügyelettel, és a szerződött alvállalkozókkal összhangban, és együttműködve sikeresen elvégezték az előre eltervezett munkákat. A Városfejlesztő Kft. munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy egy szebb, tisztább és kellemesebb kerület legyen az otthonunk, ezért újabb akciókkal készülnek Budafok-Tétény lakosai számára.
Forrás: https://budafokteteny.hu/hir/rendben-zajlik-a-tavaszi-nagytakaritasi-budafok-tetenyben


Projekt helyszínek

Budafoktétény