Projekt Információ

Hatalmas siker volt a Részvételi Költségvetés projektje, az esővízgyűjtő tartályok osztása. A regisztráció során többszörös volt a túljelentkezés.

Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy minden sikeresen jelentkező hozzájusson a tartályhoz, ezért ősszel újabb osztást tartott. A két ütemben összesen 1430 szettet osztottak ki a lakosságnak. Már akkor ígéretet tettünk arra, hogy azok, akik akkor kimaradtak, az idén megkapják a tartályt.

Az utolsó, harmadik osztásra márciusban kerül sor. Ezáltal mindenki megkapja a tartályt, aki tavaly regisztrált, így a nyári szezonban már környezettudatosan használhatja kertjében az esővizet.

A még várakozókat az osztásról e-mailben értesítjük, valamint az átvétel helyéről és időpontjáról mindenkivel a regisztrációkor megadott telefonszámán fog egyeztetni az önkormányzat.

Felhívjuk a lakosok figyelmét, hogy a szett legalább középméretű, 3, illetve 5 ajtós személygépkocsiban, a hátsó ülések lehajtásával szállítható. Alternatív esetben a tetőcsomagtartóra szerelve. A BKV-járművekre nem fér fel.


Projekt helyszínek

Budafoktétény