Projekt Információ

Amennyiben internetes hozzáféréssel nem rendelkezik, a 06-30/544-8778-as telefonszámon tud regisztrálni hétfőtől péntekig 9–16 óra között. Kérjük, hogy csak abban az esetben hívják a megadott telefonszámot, amennyiben nem tudnak a weboldalon regisztrálni!

A kerti munkák, metszések, ifjítások során keletkező tetemes zöldhulladék talajjavító anyagként hasznosítható az aprítás után. A keletkező apríték felhasználható talajtakarásra (nedvesség visszatartására), illetve komposztálásra is tökéletesen alkalmas.

Egy lakcímen szezononként egy alkalommal, maximum 5 köbméter gally aprítására van lehetőség az akció keretében. Fontos, hogy csak tiszta, szennyeződés- és egyéb zöldhulladékmentes (pl. kaszálék, lehullott lomblevél) gallyakat tud a gép feldarabolni. Az apríték felhasználásáról a megrendelőnek kell gondoskodnia.

A gallyhalmot telken belül vagy közeli közterületen kell kikészíteni úgy, hogy a forgalmat ne akadályozza, és minimum három kocsiállás (kb. 12 méter) szabadon maradjon a halom közelében az adott napon.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a regisztrációs honlapon található további információkat, hogy zökkenőmentes, gyors munkavégzéssel minél több lakosnak tudjanak segíteni a zöldhulladék feldolgozásában és a környezettudatos kertgondozásban. Amennyiben már regisztráltak, de időpontot módosítanának, kérjük, azt a fent megadott telefonszámon tegyék, nem pedig új regisztrációval!


Projekt helyszínek

Budafoktétény